Dit is KTBA

De passie en bevlogenheid vanaf de oprichting in 1996 van KTBA zie je nog steeds terug in de organisatie. Toen een eenmanszaak en nu met 200 gedreven collega’s. 200 mooie mensen wat KTBA tot een bijzondere werkplek maakt.


KTBA neemt het voortouw op inhoudelijke ontwikkeling en vindt werk privé balans erg belangrijk. Een leuke baan combineren met gezin, familie of topsport is geen uitzondering, maar vanzelfsprekend. Samen geven we de organisatie vleugels die we nodig hebben om hoge toppen te bereiken.

We maken iedere dag de wereld een beetje voedselveiliger. Want we zijn actief op alle gebieden van kwaliteitszorg in de voedingsindustrie.

PSSST. Wil je ons geheim horen?

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Die trekt ambitieuze, ondernemende mensen aan. Mensen waar we trots op zijn! We zijn collega’s met een pragmatische, daadkrachtige en professionele instelling. Collega’s die leergierig en loyaal zijn. Laten dat nou ook net onze waarden zijn, van waaruit wij alles beredeneren. Hierdoor groeit KTBA hard, heel hard. Maar hoe hard we ook groeien, welke veranderingen we ook meemaken, onze waarden blijven steeds hetzelfde.

Kennis is de kracht
van KTBA

De wereld van een food professional is aan verandering onderheven. Een enorme uitdaging om op de hoogte te blijven als ook om het juiste advies te blijven geven. Wij staan samen sterk waarbij specialisatie de sleutel is.

Sparringpartners

Je kunt altijd groeien en leren én anderen laten groeien en leren. Je bent onderdeel van een team met heel veel kennis. Je hebt zo’n 200 specialisten als sparringpartner en je houdt elkaar op de hoogte om het hoogst haalbare uit je werk te halen.

People in Food dagen

Inspiratie, leren, bijpraten en Brabantse gezelligheid dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de People in Food Dag. Drie keer per jaar komen alle KTBA’ers bij elkaar. Een mooie gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen en je te verrijken met kennis.

Kenniscentrum

Het kloppend hart van KTBA. Specialisten houden hun expertisegebied zorgvuldig bij en informeren bij wijzigingen. Wil jij ook alles uit jouw kennis halen? Sluit je dan aan bij deze kennisgoeroe ’s.

Collegeavonden

Na een dag hard werken even een momentje van socializen, samen met je collega’s een hapje eten. Vervolgens aanschuiven bij de door jouw gekozen kennissessie. Verdieping verkrijgen in de actualiteit van dat moment, altijd op de hoogte.

Regisseur van je
eigen carrière

Iedereen heeft een bepaald doel in zijn of haar carrière. Wil je de hoogst haalbare top beklimmen of is stabiliteit en rust voor je belangrijk? Alles kan en mag, spreek het uit in je eigen Persoonlijk Ontwikkelings Plan. Werk samen met coach om je doel te bereiken.

Persoonlijk opleidingsbudget

Jij hebt regie over jouw carrière dus ook over jouw opleidingsbudget. Of je nu zakelijk of persoonlijk wilt groeien, dat mag je zelf weten. Het heet ook niet voor niets persoonlijk.

Parttime? Heel normaal…

Een leuke baan combineren met gezin, familie of topsport is voor ons geen uitzondering, maar een gegeven. Haal eruit wat erin zit. Wij geven jou de ruimte.

Young Talent Traineeship

Zes maanden hard werken aan de leukste projecten, kennis opzuigen als een spons, leren van senior kwaliteitsmanagers. Wie wil dat nou niet als startend food-professional? Een zorgvuldig samengesteld programma die je met een aantal mede-trainees volgt. Dé mooiste start van je carrière!.

Plezier en vertier

Omdat je zoveel tijd doorbrengt op je werk, zorgt KTBA dat het heel leuk is. Je werkt hard en daarom is ‘ontspanning het zout van de arbeid.’
– Plutarchus

Personeelsvereniging

De actieve personeelsvereniging heeft het hele jaar door allerlei activiteiten. Iedere keer een andere locatie met verwonderende elementen. Voor ieder wat wils.

Sportcommissie

Vitaliteit op de werkvloer is een belangrijke trend, ook bij KTBA. Het belang van sport verschilt per persoon. De een wil een individuele (professionele) sportcarrière combineren met een goede baan, de ander haalt vooral plezier uit (laagdrempelig) sporten met anderen. Hoe dan ook: medewerkers moeten hun sportieve ei kwijt kunnen.

Vrijdagmiddagborrel

Brabantse gezelligheid komt niet alleen op de People in Food dag terug maar ook iedere VrijMiBo. Samen sluiten we de week af met een hapje en drankje. Aan de BOB is gedacht met een ruim assortiment 0.0.

Warm welkom,
warm bad

Jouw eerste werkdag is voor ons belangrijk. Je komt in een warm bad en geven je de ruimte om te wennen aan de organisatie. Je wordt direct opgenomen in de club en voorzien van alle werkbenodigdheden met natuurlijk de ‘tas vol succes.’

Buddy/mentor

Je staat er niet alleen voor. Als je start word je gekoppeld aan een ervaren collega. Je buddy of mentor. Waar je dan ook tegenaan loopt je kunt het met elkaar bespreken. Met als doel jou te laten groeien, van elkaar te leren en te inspireren.

tas-volsucces

KTBA beschikt over een breed netwerk van kennisintensieve organisaties binnen ons vakgebied.

Wij werken samen met overheidsinstellingen, semi-overheidsinstellingen en commerciële partijen.

Naar onze LinkedIn pagina >

KTBA netwerk

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >