Dit zijn onze mensen

Lenka Olsa

Labelling Specialist

“Als ik aan mensen in mijn directe omgeving uitleg wat mijn nieuwe baan inhoudt, geef ik als voorbeeld dat ik controleer of een product de term Light mag dragen. Nu mijn eerste weken bij KTBA Labelcompliance zijn verstreken, zie ik met eigen ogen hoe ver en hoe diep de wetgeving hierover gaat! Het wordt nog een flinke kluif om dat allemaal door te spitten, maar yes, ik heb er zin in!.”

Lenka Olsa

Danique Schellekens

Labelling Specialist

“Een goede consultant moet in de eerste plaats vakkennis bezitten. Daarnaast is het belangrijk dat een consultant zich goed in zijn of haar klanten verplaatst. De klanten hebben je immers nodig als expert en daarbij is goede communicatie en servicegerichtheid van essentieel belang”

Riny de Bruin

Consultant QA

“Al van kleins af aan hoor ik dagelijks de boeiende kwaliteitsverhalen van mijn vader. Kwaliteit werd bij ons thuis met de paplepel ingegoten.

Na mijn studie ben ik gestart bij een non-food bedrijf en heb ik een ISO 9001 handboek opgezet. Daarna werkte ik als kwaliteitsmanager bij een ambachtelijk vleeswaren bedrijf.  Nu als Consultant QA bij KTBA hoop ik nog meer uitdagende kwaliteitservaring op te doen en me bezig te houden met het optimaliseren van kwaliteit.”

Sandra van Deursen

Management Specialist / Quality Manager

“Binnen Banketbakkerij De Maro heb ik geleerd dat enthousiasme voor kwaliteit heel aanstekelijk werkt. Ik heb de eer gehad om Banketbakkerij De Maro te mogen begeleiden naar een succesvolle BRC certificering en als eerste Banketbakkerij in Nederland zijn zij voor BRC A+ gecertificeerd, waar ik erg trots op ben.”

Michiel Hulshof

Business unit manager

“Ik mag er doen waar ik goed in ben: anderen naar een hoger niveau tillen”

Als business unit manager bij KTBA krijgt hij alle ruimte om dat te realiseren. “Het coachen van hoogopgeleiden vind ik ontzettend interessant. Volgens de traditionele Nederlandse werkwijze moeten werknemers hun zwakke punten verbeteren, zodat iedereen min of meer gelijk wordt. Ik ga daar tegenin, en concentreer me op de talenten van mijn consultants. Die optimaliseer ik.”

Kobe Van Looy

Consultant & Teammanager

“Ik ben vooral goed in met mensen samen te werken en dat is heel belangrijk in deze job. Het is vooral wat de klant wil en wat de kwaliteitsmanager wil wat wij gaan brengen als KTBA.”

Meral Bouwman

Specialist QA Online

“In de toekomst zou ik graag mensen coachen en zorgen dat ze persoonlijke doelen halen. Zodat ze, net als ik, tot hun volle potentieel kunnen komen.

Na een studie Voeding en Diëtetiek besloot ik voor mezelf te beginnen. Een jaar lang runde ik met veel plezier mijn eigen diëtistenpraktijk (Tr)Eat Right. Toch verlangde ik naar meer zekerheid. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een vaste functie binnen de voedingswereld. Al snel kwam ik uit bij KTBA.”

Robert van Dalen

Teamcoach labelling consultants

“Professionaliteit en perfectionisme vind ik twee belangrijke eigenschappen van een labelling specialist. Door mijn kritische blik probeer ik elk detail mee te nemen bij het controleren van een label. De wetgeving is een complexe materie en uit de positieve reacties van mijn opdrachtgevers merk ik dat deze kritische houding erg wordt gewaardeerd.”

Esther Baan

Consultant QA & trainer

“Mijn carrière bij KTBA heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, ik gun andere food professionals hetzelfde.”

Naast een moeder van drie kinderen, is Esther Baan consultant en trainer bij KTBA. Sinds 2013 maakt ze deel uit van een gedreven groep consultants en trainers.

Bas van Driel

Business unit manager

“KTBA voelt voor mij als een soort familiebedrijf, dat belangrijk en tastbaar werk levert.

Ik ben ervan overtuigd dat je moet zorgen voor een goede werksfeer en dat je vertrouwen moet geven aan de teamleden. Zo haal je het beste uit iedere werknemer.”

Olfi Prevoo

Labelling Specialist

“Het leukste aan mijn functie is het meedenken met de klant. Samen maken we een perfect etiket. Ik ben opgeleid als levensmiddelentechnoloog en ik kan binnen mijn functie mijn etiketterings- en productkennis gebruiken. Ik hoop dat ik de komende jaren samen met mijn collega’s nog veel klanten kan helpen met hun etiketteringsvraagstukken!”

Shaling Lam

Front Office Assistant

“Als Office management assistant is het belangrijk dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Mijn ondersteunende rol bestaat uit een combinatie van taken op administratief, secretarieel en facilitair gebied. Ik bewaak de ‘thuisbasis’ van KTBA en hou het draaiende. Ik bewaar het overzicht en stel prioriteiten, wat gezien de breedte van het takenpakket, erg belangrijk is. De waardering die ik ontvang door mijn servicegerichtheid houdt mij gedreven. Mijn werk is nooit saai, want iedere dag is anders.”

Adri Boom

Consultant QA

“Binnen KTBA hebben we een grote diversiteit aan opdrachten, waarvan ik de interim opdrachten het leukst vind. Ik kan er mijn brede ervaring goed inzetten: bruggen bouwen tussen mensen en afdelingen, samen problemen te lijf gaan. Echte oplossingen realiseren is immers mensenwerk. Certificaten, systemen, software, kennis en kunde zijn daarbij slechts hulpmiddelen. Bij KTBA hebben we de beste systemen en middelen en de juiste mensen. Het is een uitdaging om er elke dag het beste uit te halen.”

Brenda Kerkdijk

Consultant QA

“Na een studie levensmiddelentechnologie en ruim 20 jaar ervaring bij een groot smaakstoffenbedrijf, werkzaam in verschillende kwaliteitsfuncties, kwam KTBA in 2015 op mijn pad. Het werd tijd voor verandering en nieuwe persoonlijke energie, consultant bij KTBA is het geworden. Tot het moment van vandaag heb ik geen moment spijt gehad van de overstap en het wordt alleen maar leuker door nieuwe uitdagingen die binnen KTBA geboden worden.”

JOSELITO HEILBRON

Consultant QA

“Wat mij enorm aansprak toen ik bij KTBA ging werken, was de positieve en professionele uitstraling, overgoten met een ‘familiegevoel’. Het is een knappe prestatie dit met zo een grote groep van verschillende soorten mensen en achtergronden voor elkaar te krijgen. Deze aspecten vond en vind ik zo belangrijk, dat ik er als consultant bij de People in Food Group graag mijn steentje aan wil bijdragen.”