Jij hebt ervaring

Je hebt een aantal jaar ervaring in kwaliteitszorg in de voedingsmiddelenindustrie en je bent klaar voor een volgende stap in je carrière. Je wilt je verder ontwikkelen tot expert, meer verantwoordelijkheden dragen of misschien ben je gewoon benieuwd hoe het proces er in andere bedrijven uitziet.

Binnen KTBA spelen wij in op jouw behoeften door het creëren van een uitdagende baan met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wij inspireren je om nóg meer uit jezelf te halen.

Kennisdeling, uitdaging en coaching staan bij ons centraal.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld, starters maar ook mensen zoals jij met ervaring. Hoeveel ervaring je ook hebt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Je hebt een aantal jaar ervaring en wil graag meer bedrijven van binnen zien. Als consultant bij KTBA krijg je de kans om bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Hierdoor vergroot je je kennis en ervaring nóg meer en maak je sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. KTBA heeft projecten van elk niveau, zodat je  de mogelijkheid hebt om te groeien. Zo groei je in de verantwoordelijkheden die jij wilt en die bij jou passen.

Jouw collega’s

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw Carrière

Je hebt een aantal jaar ervaring. Je bent klaar om meer verantwoordelijkheden te nemen. Je kunt steeds complexere klantprojecten oppakken maar ook interne projecten als de verdere ontwikkeling van het Kenniscentrum.

KTBA heeft projecten van elk niveau. De keuze is aan jou: waar wil jij verder naar toe groeien?

Jouw sollicitatie

Ben jij ook enthousiast over een baan bij KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen