Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld, starters maar ook mensen zoals jij met ervaring. Hoeveel ervaring je ook hebt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Kennis is de kracht van KTBA. Je bent onderdeel van een team met heel veel kennis. Zo kun je samen sparren om zo elkaar naar een hoger niveau te brengen.

Kenniscentrum

Je kunt altijd groeien en leren én anderen laten groeien en leren . Het KTBA Kenniscentrum legt een enorme wereld aan kennis open. Alles wat je nog meer wilt weten over standaarden en normen, handige praktijkvoorbeelden: je vindt het allemaal in de databank van het Kenniscentrum. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, hoor jij het via nieuwsbrieven en presentaties. Wat nog veel leuker is: het KTBA Kenniscentrum helpt jou om actief je kennis en ervaring over te dragen.

College-avonden

We organiseren interessante college-avonden. Dit zijn mooie gelegenheden om je kennis te vergroten én te delen. Na het werk eten we lekker samen en praat je bij met je collega’s. Daarna zoeken we de verdieping. De onderwerpen zijn divers. Iedereen mag een idee aandragen. Afhankelijk van het onderwerp nodigen we interne of externe sprekers uit. Gezien jouw ervaring kan het zo maar gebeuren dat ook jij voor de groep staat om de kennis van je collega’s te vergroten.

People in Food Dag

Inspiratie, bijpraten en Brabantse gezelligheid, dat zijn de belangrijkste ingrediënten  voor de People in Food Dag. Drie keer per jaar komen alle KTBA’ers bij elkaar. Daarom is die dag een mooie gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen, te inspireren en vooral te worden geïnspireerd.

De People in Food Dagen bieden een afwisselend programma met lezingen en teambijeenkomsten. De inhoud is heel erg goed maar het samenzijn met je KTBA-familieleden minstens net zo belangrijk.
De locatie is iedere keer weer anders maar altijd inspirerend. In december vindt de People in Food Dag plaats in het theater van de Efteling. Natuurlijk bezoeken we dan ook het park. Tijdens een ritje in de Baron en Joris en de Draak leer je je collega’s op een hele andere manier kennen!

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >

Jouw contactpersoon

Jessica Voesenek Recruiter KTBA

Jessica Voesenek

Recruiter

meer over Jessica >

Brigit de Goeij

Brigit de Goeij

Recruiter

meer over Brigit >