Jij bent parttimer

KTBA kijkt niet alleen naar je kennis en ervaring, maar ook naar jou als persoon! Misschien wil je weer parttime aan het werk nadat je een aantal jaar fulltime voor je kinderen hebt gezorgd. Misschien wil je juist minder gaan werken maar wel leuk ander werk doen waarin je iets kunt bereiken. Dan zijn wij in jou geïnteresseerd. Wil jij graag bedrijven adviseren? Heb jij een HBO-diploma? Heb je affiniteit met kwaliteit en de voedingsmiddelenindustrie? Dan kunnen wij jou omscholen tot consultant. Met training en extra begeleiding stomen we je klaar voor je eerste project.

 

Binnen KTBA is het heel goed mogelijk op parttime basis invulling te geven aan een hele leuke, inhoudelijk baan. Als consultant of specialist kun je in veel gevallen een dienstverband aangaan van 3 dagen per week. Je bepaalt dan zelf welke dagen je juist wel of niet wilt werken.

Natuurlijk hebben we ook jobs waarin we verwachten dat je door de aard van de werkzaamheden minimaal 32-36 uur per week beschikbaar bent. Als dat zo is, staat dit duidelijk aangegeven in het functieprofiel.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld, fulltimers én parttimers. En hoeveel uur je ook bij ons werkt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het beste uit jezelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Al je nieuwe collega’s zullen beamen dat je als consultant grote sprongen maakt in je persoonlijke ontwikkeling. Waar leer je nu het meeste van? Door het opdoen van nieuwe ervaringen, bij verschillende klanten, productgroepen, productiemethoden en technologieën.

Jouw collega’s

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw Carrière

Ook als parttimer kan je carrière maken bij KTBA. Of je nu steeds complexere projecten bij klanten doet, of bijvoorbeeld werkt aan de verdere ontwikkeling van het kenniscentrum:  hoe jouw carrière gaat lopen is geheel aan jou. En misschien wil je na verloop van tijd wel fulltime gaan werken. Alles is bespreekbaar!

Jouw sollicitatie

Deel jij onze passie voor food en enthousiasme over KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen.