Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld, fulltimers én parttimers. En hoeveel uur je ook bij ons werkt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het beste uit jezelf te halen.

Kenniscentrum

Het KTBA Kenniscentrum legt voor jou als parttimer 24/7 een enorme wereld aan kennis en ervaring voor je open. Alles wat je wilt weten, standaarden en normen, handige praktijkvoorbeelden: je vindt het allemaal in de databank van het Kenniscentrum. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, hoor jij het via nieuwsbrieven en presentaties.

College-avonden

We organiseren interessante college-avonden. Dit zijn dé gelegenheden om je kennis te vergroten. Na het werk eten we lekker samen en klets je bij met je collega’s. Daarna zoeken we de verdieping. De onderwerpen zijn divers. Iedereen mag een idee aandragen. Afhankelijk van het onderwerp nodigen we interne of externe sprekers uit. Misschien is het lastig voor je om dit te combineren met privé. Dat snappen we van jou als parttimer. Daarom stellen we de colleges digitaal beschikbaar zodat je ze later nog eens op jouw eigen moment terug kunt kijken.

People in Food Dag

Inspiratie, bijpraten en Brabantse gezelligheid, dat zijn de belangrijkste ingrediënten  voor de People in Food Dag. Fulltimers, parttimers, ervaren mensen, starters, herintreders: drie keer per jaar komen alle KTBA’ers bij elkaar. Daarom is die dag voor jou een mooie gelegenheid om collega’s te spreken en te leren van hun kennis en ervaring.

De People in Food Dagen bieden een afwisselend programma met lezingen en teambijeenkomsten. De inhoud is top maar het samenzijn met je nieuwe KTBA-familieleden minstens net zo belangrijk.
De locatie is iedere keer weer anders maar altijd inspirerend. In december vindt de People in Food Dag plaats in het theater van de Efteling. Natuurlijk bezoeken we dan ook het park. Tijdens een ritje in de Baron en Joris en de Draak leer je je collega’s op een hele andere manier kennen!

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >

Jouw contactpersoon

Jessica Voesenek Recruiter KTBA

Jessica Voesenek

Recruiter

meer over Jessica >

Brigit de Goeij

Brigit de Goeij

Recruiter

meer over Brigit >