Jij bent starter

Je bent net begonnen met werken. Is jouw passie voor food net zo sterk als die van ons? Weet jij waar je over een aantal jaar wil staan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn koploper in onze business. Dit hebben we bereikt door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld. Daarbij blijven we onze mensen opleiden, uitdagen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Omdat je nog maar een jaar ervaring hebt, kun je nog heel veel groeien in je persoonlijke ontwikkeling. En je kiest voor KTBA, dus dat wil je ook. Wanneer jij start bij KTBA kijken we samen hoe jouw kennis en vaardigheden kunnen groeien. Je krijgt een persoonlijk programma zodat je wordt klaargestoomd om zelfstandig met projecten aan de slag te gaan.

Jouw collega’s

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw Carrière

KTBA begeleidt je in jouw loopbaan. Of je nu steeds complexere projecten bij klanten doet, of bijvoorbeeld werkt aan de verdere ontwikkeling van het kenniscentrum: hoe jouw carrière gaat lopen is geheel aan jou.

Jouw sollicitatie

Deel jij onze passie voor food en enthousiasme over KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen.