Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn koploper in onze business. Dit hebben we bereikt door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld. Daarbij blijven we onze mensen opleiden, uitdagen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Jij bent nog niet zo lang aan het werk en je wilt leren. Leergierig is een van de kernwaarden van KTBA. We beloven je: jouw kennis en vaardigheden gaan sprongen maken. Hoe? Door het KTBA-programma van trainingen, learning on the job, avondcolleges en workshops.

Kenniscentrum

Het KTBA Kenniscentrum legt voor jou als starter een enorme wereld aan kennis en ervaring voor je open. Alles wat je wilt weten, standaarden en normen, handige praktijkvoorbeelden: je vindt het allemaal in de databank van het Kenniscentrum. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, hoor jij het via nieuwsbrieven en presentaties.

College-avonden

We organiseren interessante college-avonden. Dit zijn dé gelegenheden om je kennis te vergroten. Na het werk eten we lekker samen en klets je bij met je collega’s. Daarna zoeken we de verdieping. De onderwerpen zijn divers. Iedereen, ook jij als starter, mag een onderwerp aandragen. Afhankelijk van het onderwerp nodigen we interne of externe sprekers uit. Jouw kennis is nog vers uit de opleiding dus wie weet staat ook jij een avond voor de groep om je collega’s bij te scholen.

People in Food Dag

Inspiratie, bijpraten en Brabantse gezelligheid, dat zijn de belangrijkste ingrediënten  voor de People in Food Dag. Drie keer per jaar komen alle KTBA’ers bij elkaar. Sommigen zijn net als jij starter, sommigen hebben meer dan 30 jaar ervaring. Daarom is die dag voor jou een mooie gelegenheid om collega’s te spreken en te leren van hun kennis en ervaring.

De People in Food Dagen bieden een afwisselend programma met lezingen en teambijeenkomsten. De inhoud is top maar het samenzijn met je nieuwe KTBA-familieleden minstens net zo belangrijk.

De locatie is iedere keer weer anders maar altijd inspirerend. In december vindt de People in Food Dag plaats in het theater van de Efteling. Natuurlijk bezoeken we dan ook het park. Tijdens een ritje in de Baron en Joris en de Draak leer je je collega’s op een hele andere manier kennen!

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >

Jouw contactpersoon

Jessica Voesenek Recruiter KTBA

Jessica Voesenek

Recruiter

meer over Jessica >

Brigit de Goeij

Brigit de Goeij

Recruiter

meer over Brigit >