Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld. Daarom zijn we op zoek naar mensen zoals jij. En hoeveel ervaring je ook hebt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Ook als expert doe je iedere dag nieuwe ervaringen op. Verschillende klanten, productgroepen, productiemethoden en technologieën, je blijft in beweging. Kennis, jouw kennis, is de kracht van KTBA. Door te sparren kun je jouw collega’s en jezelf naar een hoger niveau brengen. Zo kom je tot nieuwe ideeën en oplossingen.

Kenniscentrum

Je kunt altijd groeien en leren én anderen laten groeien en leren. Het KTBA Kenniscentrum legt een enorme wereld aan kennis open. Alles wat je nog meer wilt weten over standaarden en normen, handige praktijkvoorbeelden: je vindt het allemaal in de databank van het Kenniscentrum. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, hoor jij het via nieuwsbrieven en presentaties. Wat nog veel leuker is: het KTBA Kenniscentrum helpt jou om actief jouw rijkdom aan kennis en ervaring over te dragen.

College-avonden

We organiseren interessante college-avonden. Dit zijn mooie gelegenheden om je kennis te vergroten én te delen. Na het werk eten we lekker samen en praat je bij met je collega’s. Daarna zoeken we de verdieping. De onderwerpen zijn divers. Iedereen mag een idee aandragen. Afhankelijk van het onderwerp nodigen we interne of externe sprekers uit. Met al jouw ervaring is het waarschijnlijk dat dat ook jij een keer voor de groep staat om de kennis van je collega’s te vergroten.

People in Food Dag

Inspiratie, bijpraten en Brabantse gezelligheid, dat zijn de belangrijkste ingrediënten  voor de People in Food Dag. Van starters tot mensen op jouw niveau: drie keer per jaar komen alle KTBA’ers bij elkaar. Daarom is die dag een mooie gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen, te inspireren en vooral te worden geïnspireerd.

De People in Food Dagen bieden een afwisselend programma met lezingen en teambijeenkomsten. De inhoud is heel erg goed maar het samenzijn met je KTBA-familieleden minstens net zo belangrijk.
De locatie is iedere keer weer anders maar altijd inspirerend. In december vindt de People in Food Dag plaats in het theater van de Efteling. Natuurlijk bezoeken we dan ook het park. Tijdens een ritje in de Baron en Joris en de Draak leer je je collega’s op een hele andere manier kennen!

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >

Jouw contactpersoon

Jessica Voesenek Recruiter KTBA

Jessica Voesenek

Recruiter

meer over Jessica >

Brigit de Goeij

Brigit de Goeij

Recruiter

meer over Brigit >