Jij hebt veel ervaring

Heb jij al diverse bedrijven van binnen gezien en invulling gegeven aan verschillende functies in kwaliteitszorg? Ken je het klappen van de zweep? Weet jij hoe de hazen lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Senior Specialist.

Als consultant met zeer veel ervaring krijg je bij KTBA de verantwoordelijkheid en de ruimte om zelfstandig invulling te geven aan de vraagstukken bij onze klanten, vaak op directieniveau. KTBA speelt in op jouw behoeften met een uitdagende baan met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Geen routine, geen herhaling van zetten: wij helpen je om nóg meer uit jezelf te halen en geïnspireerd te blijven in je werk.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld. Daarom zijn we op zoek naar mensen zoals jij. En hoeveel ervaring je ook hebt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Als expert ken je de klappen van de zweep. De focus van jouw persoonlijke ontwikkeling zal niet liggen op inhoud of competenties. KTBA helpt je je kennis te verbreden en deze kennis op een vernieuwende manier toe te passen. Jouw persoonlijke ontwikkeling ligt in het inspireren van je collega’s en klanten.

Jouw collega’s

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw Carrière

Je hebt veel ervaring dus je hebt een beeld van waar je naar toe wilt in je carrière. Hoe zie jij de volgende stap voor je? Specifieke ervaring verder ontwikkelen of toepassen? Vertel het ons!

Afhankelijk van jouw kennis of ervaring koppelen we jou aan een opdracht. Gezien jouw ervaring zijn dat vaak strategische vraagstukken. Met alles wat jij kunt en weet kun jij de klant klaarstomen voor een volgende organisatiestap.

Misschien wil je kennis verder verbreden en je vastbijten in aanpalende vraagstukken als TPM en duurzaamheid. En mocht je denken dat je alles al hebt gezien en gedaan … je zult merken dat je bij KTBA nog iedere dag iets nieuws leert!

Jouw sollicitatie

Ben jij ook enthousiast over een baan bij KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen.